Webdesign

Wij bouwen je nieuwe website helemaal naar jouw smaak en richten hem zo in dat al je doelen kunt behalen

Jouw stijl

Wij geven tips maar de stijl van de website wordt helemaal zoals jij die wilt en bij jou past

Onderhoudsvrij

Na oplevering kan jij zelf je website onderhouden door onze tips, trucs en handleidingen

SEO proof

Jouw nieuwe website gaat SEO proof het web op zodat je meteen kan gaan scoren

IEDEREEN KAN TOCH EEN WEBSITE MAKEN?

Maar iedereen kan toch een website maken tegenwoordig?? Nee niet iedereen kan dat. Of althans geen echte professionele website. Een website waarbij je verzekerd bent van meer omzet en waarbij je je jouw kansen aanzienlijk vergroot. In een tijd waar concurrentie hoog ligt wil je meer resultaat behalen maar ook er uit springen. Doe je dit met een 13 in dozijn website of webshop? Nee je wilt iets wat custom made is, een website die hoort bij jouw bedrijf en aansluit bij jouw klanten. Dus in plaats van zelf aan de slag te gaan met een gratis tool waarom niet de website laten maken door ons? Wij gaan namelijk verder dan ‘zomaar maar een website bouwen’

ONZE RESULTATEN

Natuurlijk ga je niet zomaar met iemand in zee en wil je eerst zien wat er mogelijk is. Eigenlijk is alles mogelijk! Omdat we niet alles kunnen laten zien hebben we hier een selectie gemaakt van ons webdesign werk waar we trots op zijn.

Domeinnaam & Webhosting

DOMEIN & WEBHOSTING

De start van iedere website begint bij een goede domeinnaam kiezen en webhosting

Vaak staat de webhosting los van jouw webdesigner. Heb je een probleem dan wijzen er verschillende bedrijven naar elkaar maar jouw probleem wordt niet opgelost. Bij ons heb je dit probleem niet!

Hosting bedrijf HOSTBOSS valt onder dezelfde groep als TimenKim. Je hebt dus altijd met ons te maken. Wij doorzien meteen of er een probleem is met je website of je hosting en kunnen het ook snel oplossen.

Wil je alleen webhosting of een domeinnaam dan kan dit natuurlijk ook. Ga dan naar HostBoss en volg de stappen. #hostinglikeaboss 

Design

We beginnen met een design gebaseerd op een thema. Deze passen we helemaal aan naar jouw wensen.

Teksten

De juiste teksten zorgen voor conversie en meer bezoekers. Je kunt deze zelf aanleveren of wij redigeren ze of maken ze voor je.

Social media

Social media is belangrijk voor je bereik. Uiteraard integreren we deze in de website en denken we mee over de strategie.

WORDPRESS WEBSITES

Wij maken de meeste van onze websites in wordpress. Dit doen we zodat jij deze hierna makkelijk zelf kan onderhouden. WordPress leent zich prima om je eigen website zonder al teveel kennis te onderhouden.

Maar mocht jij een voorkeur hebben dan bouwen we jouw website ook met gemak in Joomla, Opencart of Magento.

Heb je al een goede website maar heeft hij een frisse blik of SEO update nodig? Ook dan kan je ons inschakelen. Voor een eenmalige oplossing maar ook voor maandelijkse verbeteringen.

Meer dan 250

Klanten uit de brand geholpen met nieuwe websites of verbetertrajecten.

100-den Euro's

Wat jij kunt besparen als je investeert in een betere online mogelijkheden.

1 gouden team

De perfecte combi van 2 mensen. Wij vullen elkaar aan in real en work life en jij profiteert daarvan

IK WIL OOK EEN GOEDE WEBSITE!

+31 10 30 73 680

LET'S DO IT!

Stay In Touch

+31 6 41 120 127 | info@timenkim.nl